Nieuws

Stekjesroute website vanaf 1 april 2024

Stekjesroute website vanaf 1 april 2024

De afgelopen maanden heeft website-ontwikkelaar Matthias Gielen als vrijwilliger keihard gewerkt om voor Stekjesroute een mooie website te maken. Maar hier is hij dan echt: onze site op www.stekjesroute.eu


Ben je kasthouder?
Dan is het de bedoeling dat je je registreert via deze site. De reeds bekende kastgegevens worden daarbij gekoppeld aan je nieuwe account. Dat betekent dat vanaf nu wijzigingen maken via het bij jullie welbekende stekjesrouteformulier niet meer mogelijk is. Alle gegevens voor de Google-kaart zijn voortaan alleen nog te wijzigen via de site.


Na registratie kun je dus je eigen gegevens beheren, maar beschik je ook over een eigen kastpagina op de website en kun je een online gastenboek bijhouden.


Ben je bezoeker?
Dan kun je vanaf nu niet alleen ruilkasten in de buurt opzoeken, maar ook een route instellen. Na registratie kun je ook berichtjes plaatsen in de gastenboeken van Stekjesroute en de ruilkasten afzonderlijk. Ook kun je berichten liken en reacties geven. Verder kun je locatiegegevens delen en direct bekijken waar de dichtstbijzijnde kasten zich bevinden.
Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Je kunt een reactie plaatsen via het gastenboek.

Geplaatst op: 2024-03-31 14:53:09